Post by anintiolotpost on Mar 5, 2022 1:18:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ chybové body kódov ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
SKVELÁ HRA, ALE BEZ FUNKCIE AFK. DOSLOVNE AKO MÁME DOSIAHNUŤ FÁZU 10 000 „Hľadanie“ BEZ AFK MOŽNOSTI. HRAŤ 24/7 JE NESKUTOČNÉ.
Odstráňte 275 MB a stiahnite si hru bruh s veľkosťou 69 MB
1. Stratil som ÚČET 2. Stratil som VŠETKY POSTUP 3. MOJE ÚDAJE SÚ NAVŽDY PREČ 4. NIČ TU NIE JE 5. POMÔŽTE MI ZÍSKAŤ ÚDAJE SPÄŤ PROSÍM ((((((((((()
Dobre
Táto hra je veľmi zábavná, hrám ju každý deň.
nejde mi to otvoriť
Nie je na škodu, že trochu nečinná hra, nechám ju bežať, keď hrám niečo iné a o zvyšok sa postará hra. Jediná sťažnosť, ktorú mám, je, že vám to neumožňuje zvýšiť rýchlosť automatického splývania nad určitú hranicu, čím sa spomaľuje vaša schopnosť nečinne rýchlejšie stavať nové hviezdy. Zmeňte to a dal by som tomu 5 hviezdičiek.
Milujem túto hru, ale nechce, aby som sa prihlásil, takže môžete to prosím opraviť
Možno systém cechu alebo klanu s gildovými vojnami a gildovými nájazdmi Môžete pridať toto? Takže hra bude zaujímavejšia a menej nudná Tiež pridajte funkciu znovuzrodenia
Bola to zábava hrať a niekedy sa mi nedarí, ale stále sa mi to páči. Chcem to ohodnotiť 4 hviezdičkami, pretože sa mi to trochu nepáči, takže som hru ohodnotil 4 hviezdičkami
Páčia sa mi ninja hviezdy, grafika a kostýmy! Dúfajúc, že jedného dňa z týchto postáv urobia bežné rpg. Hrateľnosť je jednoduchá. zlúčiť a inovovať veci, ktoré sú pre vás najlepšie.
Badminton League Спортивні gfjv
Je to celkom dobré, ale nie je také ťažké získať veci, pokiaľ sa dajú získať
Práve som začal hrať. Najprv som bol trochu zmätený, ale teraz je to celkom príjemné.
ťažký p2w
Solídna zlučovacia hra so zábavnou správou meny. Jediným problémom je, že nie je k dispozícii natívna podpora formátu 16:10, vďaka čomu je hra na mojom Tab S7+ umiestnená ako pilier. Inak krasna hra!
Zábavná hra s dobrou grafikou. Ale ruka ukazujúca na kontrolný zoznam musí ísť. Mal by tam byť len vtedy, keď máte čo zbierať, nie celý čas. A je to zbytočné, keďže tam je ten zvitok. Tiež dotyková plocha pre hviezdy by mala byť väčšia. Polovicu času ich idem hýbať a oni sa nehýbu. A nečinná hra, ktorá nebeží na pozadí, nestojí za nič. Takže bohužiaľ musel odinštalovať.
Myslím, že neexistuje spôsob, ako sa naučiť hrať túto hru, ale inak to bolo veľmi dobré
Merge Ninja Star 2 Rollespil zjhf
Stále sa dostávam do hry a dávam tomu zabrať. Svoje skóre si prehodnotím, keď dosiahnem vyššiu úroveň
Wow, ďalšia aktualizácia Som uprostred hry, toto upozornenie sa objaví a mimochodom, hra je dobrá, grafika je dobrá, zvuky nie sú zlé a pokračujte v dobrej práci MOUSE_DUCK. =)
V popise sa uvádzalo, že môže byť k dispozícii offline
Fusion d’étoiles de ninja 2 Jeux de rôles cyzy
Stalo sa niečo dobré Kupoval som veci, potom som si niečo kúpil a dalo mi to nekonečný počet hviezdičiek a všetko som vyrobil za jednu sekundu
Naozaj sa mi táto hra páčila, ale z neznámeho dôvodu sa nemôžem prihlásiť pod svojím účtom Google z prihlasovacej obrazovky. Stále ma to vracia späť na obrazovku načítania. V pohode môžem nakupovať v hre. Pri každej aktualizácii by sa moje údaje pokazili a v podstate by sa resetovala hra a nerozpoznala by som, že som kúpil a všetko stratil. Stalo sa to druhýkrát a po prechode tam a späť mi vývojári povedali, aby som sám kontaktoval Google, pretože sa nemôžem prihlásiť
Merge Ninja Star 2 Rollespill spp
Je to zábavné a myslím, že by malo byť v top rebríčkoch😁
AKTUALIZÁCIA TRVÁ TAK DLHO.
Bez platenia sa rýchlo stáva veľmi drsným, reklamy sú však v podstate nepovinné a je to slušná zábava, kým nenarazíte na stenu. Skvelá hra v čakárni
Dhe
skvelá hra!!
Omgg, tvoja hra sa mi tak páči, že z nej robíš ninja hviezdu, ktorá je taká skvelá a ja som dostal hviezdu ninja, ale ďakujem, že si tú hru vytvoril 👍👍👍💪💪
手裏剣育成2 ロールプレイング uty
-_-Urobte to OFFLINE 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
✌️
Naozaj potrebuje lepší spôsob, ako spojiť ninja hviezdy. Hral som iné hry, ako je táto, ktoré vám umožňujú dvakrát kliknúť a spojiť všetky položky rovnakej kvality. Alebo by bolo pekné spojiť všetko tlačidlo. Okrem toho je to len všeobecná nečinná hra na mrhanie časom a peniazmi, ak sa do toho zapájate strávte dosť času hraním a buďte naozaj silní.
Odpadová hra vôbec
Tapshi tandan
O priemere