(Android/iOS) Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game увімкнути адмін панель
Mar 5, 2022 0:59:51 GMT
Post by anintiolotpost on Mar 5, 2022 0:59:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути адмін панель ▞▞▞
▞▞▞ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game 2022 version ▞▞▞
Перехід на безкоштовну версію зашкодить грі, оскільки дорогоцінні камені надходять дуже повільно, що обмежує задоволення від гри як гравця, який повертається. Генерація золота також жахлива на початку. Як і раніше, весела гра з новим вмістом, просто вміст захищений більшою мірою, ніж раніше.
Це була одна з найкращих мобільних ігор, це дійсно так. Але після v2.5.89 PDX просто запам'ятав, хто вони де, і вони повинні були помістити в нього мікротранзакції. Який сором. Ігровий процес став трохи більш шкірним порівняно зі старою версією, але не обов’язково в поганому сенсі... Це поки ви не досягнете приблизно 15 рівня і вам знадобляться розширення, ось тоді ви потрапите на платний екран. Ви можете отримати кристали, граючи в гру, так. Але це займає занадто багато часу. Це була одна з найкращих мобільних RPG, шкода.
Я брав і клав цю гру кілька разів. Це чудовий вбивця часу, і він не постійно стикається з лутбоксами, угодами чи рекламою. Я дуже рекомендую всім ботаникам, які хочуть вбити трохи часу.
Моя улюблена мобільна гра. Я настійно пропоную бойові мистецтва Джока Ельфа Монка/Na Palm, Surfer Human Paladin armor of Vire/guiding strike, Cheerleader Human Warlock touch of blight/life transfer, Rocker Human Cleric, лише один пункт у божественному суді, щоб допомогти з регенерацією енергії Radiance, очищенням є обов’язковим, нарешті, мій MVP Lab Rat Elf Ninja, зникне максимум, потім накрутіть і ланцюг тіней, і надайте йому все спорядження для ефектів статусу, яке ви можете. Він буде по одному пострілу вліво і вправо!
Те що треба!
Це так, так, так, так оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооть, що платити за перемогу, що майже неможливо грати. Усе вимагає неперевершеного шліфування, щоб не боротися, а також щось особливе й випадкове, як-от 20 очків у подорожі та отримання секретної події, як правило, містить неперевершений контент, якщо ви не платите багато грошей за обладнання для перемоги в іграх. Краще витратив би 5 чи 10 доларів на це для більш чесної гри
Єдина моя скарга полягає в тому, що я не можу збирати щодня безкоштовні дорогоцінні камені (вже майже тиждень), тепер у мене їх 70. Я не впевнений, що з цим. Інакше чудова гра. Кілька порад для гравців, які мають проблеми з оживленням персонажів: попросіть одного з ваших початкових персонажів отримати безкоштовне відродження як перевагу персонажа. Крім того, якщо ви застрягли з одним персонажем, якого ви можете оживити, використовуйте свого злодія, щоб знищити ворогів низького рівня (групи бандитів або все, що ви можете вбити одним використанням групової атаки).
Весело. Чудова можливість відтворення. Я грав у це на 3 окремих електронних таблицях, створених для персонажів і здібностей. Дуже весело. Але хотілося б, щоб дорогоцінні камені були більш доступними в грі.
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game Rollimängud oqew
Ця гра чудова!! Я дуже рекомендую це, я купив DLC на 200 дорогоцінних каменів, це... ну це погано за 5 баксів, я очікував більшого, сюжетна лінія була 😕 винагороди були меншими, ніж очікувалося, але все одно добре.Тепер я люблю цю гру, але мені потрібно виділити ці помилки і сказати вам, що є деякі великі помилки, тому найгірше, якщо ви робите безкоштовну сюжетну лінію, головні боси тупі, навіть якщо «рекомендований рівень», більшість з них не точні мої люди мають рівень 21, 22 і 23, і це все ще неможливо, спробував 3 рази і не можливо
Тупий. Масовий шліф, це стає клопоту. Оригінал був чудовим. Це друге видання тепер «безкоштовне», а гарний ігровий процес був використаний, щоб спиратися на мікротранзакції. Вони хочуть, щоб ви заплатили і купили. Ціни на все завищені, наразі заробіток надто повільний. Дуже цинічна спроба заробити гроші зараз, ганебний прийом. Уникайте цього, ви витратите своє життя даремно. Весела гра та гарна концепція, але, як казали інші, це визначено P2P. Ви досягаєте 25-27 рівня і не можете прогресувати. У певний момент золото стає марним, а досвід, який ви заробляєте, настільки малий, що для підвищення рівня потрібні години шліфування. Самоцвіти керують грою, і їх неможливо отримати, якщо ви не заплатите. Схоже, розробники зробили гру доступною до певного моменту, а потім вимагають грошей для продовження, сподіваючись, що ви витратили достатньо часу, щоб зламати і купити дорогоцінні камені.
Це була гарна гра, поки ви не вирішили провести з нами мікротранзакції в продовженні. Я все. Я хотів переключитися, але це так само, як і будь-яка інша мобільна гра. Спочатку гроші, а потім найменша кількість вмісту. І в цій грі є лутбокс як божевільний. Уникайте та купуйте щось інше.
Сподобалась історія, прогрес і управління расою/класом і навичками персонажів. Я хотів би побачити скіни або інші способи візуального налаштування вашого персонажа. Художній стиль, діалоги та описи дуже гарні. Предмети збалансовані, і є щоденне підземелля, яке дає кілька соковитих крапель. Що мені не сподобалося, так це те, що підземелля не тільки поступово збільшують свою складність, але також збільшують кількість поверхів і кімнат на поверх, що робить їх, на мою скромну думку, непотрібно складнішими.
Єдина справжня відповідність, яку я маю з цим, це те, що кожна річ у магазині настільки до біса дорога, що ви витратите більше 9 годин, щоб подрібнити готівку, але до того моменту товар стане марним, тому що ви перевищили цей рівень і вам потрібен новий, рівномірний. дорожчий
Поки що мені подобається гра, але хотілося б, щоб у нас був інший спосіб отримати діаманти, а не витрачати гроші на інші пригоди. Але якщо вам пощастило, ви завантажуєте гру до того, як діаманти стануть річчю.Але все одно весела гра
вважаю за краще грати у версію, де мені не доведеться платити дурну суму золота ні за що. не варто грати на мобільному пристрої, просто підберіть його на консолі набагато краще. Мені дещо подобається система грудей, але з усім, що стало до біса завищеним, я більше не збираюся з цим турбуватися. Раніше це була хороша гра, шкода, що зараз це просто вилучення грошей.
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game ভূমিকা নিয়ে খেলা duby
Інший варіант карателів з ручки та паперу набагато краще. Я заплатив за спеціальні символи в цій версії, а коли я повернувся, весь мій прогрес був видалений, і мені доведеться знову платити за персонажів. Я хотів би, щоб це врятувало мої покупки принаймні тому, що щоразу, коли я намагаюся відновити покупку, нічого не відбувається. Що б ви не робили, не витрачайте гроші на цю гру
Смішно ... Я ніколи не бачив, щоб розробники ігор так навмисно руйнували епічну гру. Отримайте це - подорож коштує дорожче, ніж винагорода за квест, у більшості випадків змушуючи вас купувати золото. Я майже впевнений, що заплатив за цю гру, перш ніж вона стала безкоштовною, тому я засмучений. Бажаю, щоб усі перестали платити за ці ігри сотні, а не тисячі доларів. Ми могли б повернутися до того, як це було. Якісні ігри за справедливою ціною.
The Battle Cats Casual ppx
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game Ролеви hlks
Я хотів би оцінити цю гру на 5 зірок, але я просто не можу. Був великим шанувальником першої гри. Але здається, що це продовження хоче витягти з гаманця середнього споживача якомога більше грошей. Занадто важка гра, навіть якщо порівнювати її з останньою грою, щоб вона вартувала мого часу.
Проблема із збереженням у хмарі в областях з низьким рівнем обслуговування. Щоразу, коли він намагається зберегти в хмарі, він видає повідомлення про вирішення конфлікту. Після 3-го повідомлення він не дає мені вибрати, як вирішити проблему. Він не пам’ятає, що я вибрав локальну пам’ять, і гра зависає і змушує мене закрити програму
Гра дуже весела і ідеально підходить для любителів DND та інших TTRPG. Однак гра така чортова дрібна. Вам доведеться витратити так багато часу, намагаючись підвищити рівень своїх персонажів, щоб розгорнути історію, це настільки уповільнює гру.
Свята мати готівки захопи Бетмена! Я багато грав у комп’ютерну версію, і це дозволило вбити час, але серйозно економіка була повністю спотворена через дуже завищені ціни. Гра на комп’ютері була лише 9,99, коли я її отримав, але це вимагає цього для деяких другорядних елементів.
Хороша jrpg гра підземелля та дракони. Ілюстрація чудова, а різноманітність ігор хороша. Однак це занадто складно. Ви будете молоти золото лише для того, щоб постійно оживляти своїх членів партії та подорожувати. Ви змушені використовувати золото, перш ніж воскреснути безкоштовно, що робить золото не що інше, як профілактичний засіб. Економіка занадто схильна до купівлі. Крім того, якщо ви не проти подрібнення, вам це сподобається
Чому б не мати в грі опцію оновлення до преміум-класу, щоб вимкнути всі ці речі pay2win. Мені сподобалася перша частина, і я був би готовий заплатити, щоб зіграти належну другу частину. Я навіть не можу заплатити, щоб вимкнути всі дратівливі покупки в іграх, які руйнують для мене досвід. Я нічого не витрачатиму на дешевий захоплення грошей.
Чому, в біса, ця гра в категорії «офлайн», коли вам явно потрібні дані для доступу до неї? Якщо у вас немає даних на вашому мобільному, ви натискаєте чорний екран після двох спливаючих вікон з логотипом. Крім того, розробники шалено жадібні, впроваджуючи систему алмазної валюти замість простого золота, як це було раніше. Я не проти подрібнення, але це занадто багато. Там написано, що це FTP, але з того, що я бачив, це P2P. Прямо смішно imo..
Крута і смішна концепція, але дуже швидко повторюється. Дуже висока оплата, щоб виграти / отримати більше. Ви отримуєте лише 4-5 квестів, потім вам потрібно заплатити алмази, щоб отримати нові пригоди.
Це один із тих випадків, коли перший був кращим. Ви постійно стикаєтеся з моментами, коли ви або платите реальні гроші, або витрачаєте смішну кількість часу, щоб зробити щось просте. Якщо ви не грали в першу, грайте в неї і якщо ви сподівалися зробити крок вперед з першого, вибачте, але ви не знайдете багато чого. Єдине, що вирізнялося з останньої гри, - це додавання підземель, усе інше це трохи обурювало.
Я отримую задоволення від гри, принаймні, коли мої персонажі не б’ють себе. Зараз я зазнав поразки кілька разів, тому що часто, коли я атакую будь-яким персонажем, це влучає в мого крайнього правого гравця, закриваючи гру та знову відкриваючи її, це на короткий час виправляло, але це все ще може бути досить неприємним.Хоча оновлення з першої гри вітаються, вони мають загальний неякісний продукт. Темп був однією з найкращих частин першої гри, але він повністю знищений у другій. Rich kid Goth — єдина життєздатна комбінація персонажів без меблів, і навіть з нею гра все одно змушує вас перебувати у невигідному положенні протягом принаймні години ігрового процесу, блокуючи можливість викликати нових персонажів.
Ця гра, чесно кажучи, дійсно чудова рпг. але врешті-решт ви досягаєте точки, коли вам потрібно буде купувати DLC за реальні гроші.. Тепер я шукав, чи це збій (що й є), але, наскільки я бачив, він працював лише на ПК, де люди могли купити його за ігрову золоту валюту замість реальних грошей.. і ви не зможете прогресувати, якщо не купите це DLC
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game رول پلیئنگ asqi
Чудова RPG, веселі персонажі та вороги, а історія чудова! Після певного прогресу це стає трохи повторюваним, оскільки нові навички не вивчаються, а вороги не стають такими сильними, як гравець, у деяких частинах, що робить бій повторюваним. Деякі незначні зміни, і це була б чудова зірка!!
До виправлення кришталевої валюти гра була надзвичайною, легкою 5 зірок. Тепер все стає закритим мікротранзакціями. Ви все ще можете насолоджуватися грою, але закінчити гру набагато гірше. Їм слід збільшити вміст замість того, щоб робити все, що корисне, потребує кристала, тобто $$$, ви отримаєте...
Ого. Добре зроблено, але болісно шліфовано і невигідно. Можливо, у мене виникла спокуса заплатити за доповнення, але базовий досвід гри настільки розчаровує, що я не хочу витрачати свої гроші. 50 боїв, щоб оновити 1 предмет, якщо у вас ніхто не помре.Я не відчуваю, що досягаю будь-якого прогресу в історії і перестав розважатися на 10 рівні.
Я пам’ятаю, коли вміст, який можна розблокувати, був безкоштовним. Я навіть створив парадокс, щоб зберегти свої дані. Однак преміальні покупки не враховуються, якщо вони були розблоковані безкоштовно, таким чином пошкоджуючи ваші попередні дані збереження в хмарі. Інші також підняли проблему зі своїми даними збереження, і ви нічого з цим не зробили. Ніби ви хочете, щоб люди платили за те, що вони вже мали. Це не покращує ситуацію, коли єдині безкоштовні дорогоцінні камені, які ви даруєте, не є корисними. Просто . . . Видаліть його всім. Я все одно вже переміг.
Ну, я люблю лицарів пера та паперу, що я вирішив перевстановити його. За винятком того, що я виявив, що весь оплачений вміст, який я зробив, було стерто. Я натиснув відновити покупки, але це взагалі не спрацювало. У мене був друїд-чернокнижник, усе це, включаючи ОП кристал мани та кристал здоров’я.. Хоча, мабуть, зараз це мертва гра..
Гра весела, мені подобається світ стилю D&D і кумедні посилання на поп-культуру, але у мене є одна серйозна проблема, весь аспект безкоштовної гри. Я пройшов гру, придбав DLC, а потім залишив її на деякий час, і після оновлення, яке змінило її на F2P, я думав, що спробую ще раз, але коли я ввійшов, усі мої покупки зникли, усі мої гроші, все . Я був у гніві, це не те, як монітизувати гру і очікувати, що люди залишаться поруч із розробником.
весела гра, трохи роботи та обережність <_<, і ви можете досліджувати цілий новий «бітовий» світ ^_^
Весела гра, але економіка в грі жахлива. Ви можете купити предмет у неправильному місці за 48 000, а потім продати його за мізерні 300. Нагороди за квест ЗАГАЛЬТО погано масштабуються. Квест 18 рівня дав мені кинджал, який можна легко отримати на рівні 1. Покупки в додатках смішні. Все коштує понад 10 доларів за те, для створення чого вам нічого не потрібно. Ще одна гра, яка не розуміє слова MICROtransaction. Є ще проблеми, але мені не вистачило місця.
Мені сподобався KoPaP 1, і цей також мені сподобався. Я із задоволенням купив гру та її розширення та пройшов більшість із них. Через кілька місяців я вирішив знову зіграти в гру, тільки щоб виявити, що моє збереження видалено, а вся гра перероблена в безкоштовне лайно-шоу. Це була весела гра в стилі D і D, яка повертається до старих RPG. Тепер він роздутий, щоб золото молотило важче і менш весело. Нова версія в усіх відношеннях гірша, і вони не дали доступу до гри, за яку я заплатив гроші
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game RPG qaoq
Геніальна гра! Красиві ілюстрації та веселий ігровий процес. Дві невеликі скарги/зміни, які я хотів би мати в майбутньому оновлення: 1. Під час подорожі по підземеллям було б набагато легше пропускати кімнати, в яких ви вже були, замість того, щоб їздити по одній кімнаті за раз. 2. Більше сценаріїв кімнат підземелля. Підземелля дуже веселі, але через деякий час сценарії починають повторюватися, і стає нудно. Загалом, чудова гра. Рекомендую