Post by anintiolotpost on Mar 5, 2022 0:53:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više kristala ▞▞▞
▞▞▞ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Ono što je originalnu infinitode učinilo sjajnom je nedostatak ograničenja u prilagodbi... Imati svaki toranj iza zida napretka jednostavno je neugodno; ograničenja prilagodbe temeljena na razini, čak i više. Tutorial je samo neugodan; igranje tower defense nije složeno i tutorial kao i razine blokiranja napretka uništavaju mi iskustvo. Ovdje ste potpuno promašili i ove promjene u odnosu na originalni Infinitode nisu dobrodošle.
Nekada sam iskreno uživao u ovoj igrici, čak je i prva bila sjajna. Čak sam platio i duple zelene papire (u valuti igre). Ali nakon ovog najnovijeg ažuriranja još je teže nadograditi tornjeve u stablu resursa. Ne mogu ga nikome preporučiti.Stablo je bilo savršeno izbalansirano kakvo jest, žonglirajući i prikupljanjem resursa i obranom i morali su ga zabrljati. Molimo popravite ovo. Ili barem jasnije predočite upute o tome kako dobiti ove nacrte potrebne za nadogradnju.
Cooking Joy 2 Simulacije orr
Veselio sam se tome, ali toranj AI je stvarno loš. Kule neće promijeniti cilj sve dok njihov trenutni cilj ne bude mrtav, bez obzira jesu li postavljeni na "najjači" ili "prvi" ili bilo što drugo. Kule koje se sporo okreću također su beskorisne jer će na kraju runde biti okrenute daleko od početka i cijeli sljedeći krug će provesti jureći neprijatelje na pogrešan način kako ih ne bi upucali.
gemifikacija. Tu su kovanice, novac, zvijezde, resursi, bonovi i još mnogo toga. Samo sam htio igrati igru obrane tornja...
Ovo je igra obrane tornja koja se bavi brušenjem kako biste podigli svoje kule i sposobnosti umjesto o strategiji.
OVA IGRA IMA NAJBOLJI TUTORIAL OD SVIH IGARA KOJE SAM IGRAO (basedonmymemories). . . ČIST / OBIČAN / GLATKO (¿?) PREDVOŽJE. . . ODLIČNI UDOBNI BGM-ovi. . .
Infinitode 1 je bio sjajan, a Infinitode 2 pokušava proširiti tu veličinu, ali ne uspijeva s nevjerojatnim držanjem ruke i ograničavačima napredovanja. U originalu, jedini resurs bili su zeleni papiri. Stablo vještina bilo je ograničeno samo vašim zelenim papirima i je li prethodni čvor bio otključan. S ovim novim stablom vještina, morate rudariti proizvoljne resurse, kao i ispuniti proizvoljne ciljeve pored zarađivanja zelenih papira da biste dobili nešto poput povećanja štete od 1%.
Dosadno mi je. Molimo dodajte još tornjeva i razina.
Nekada je igra bila dovoljno dobra, sada je samo smeće. Posljednje veliko ažuriranje sve je pokvarilo. Imam skoro sve otključano i sve je bilo bez ikakvog razloga. Zvuk se nasumično prekida, balans je potpuno isključen, dev je 2header, a GUI je još nezgrapniji nego prije. Veliko ne hvala.
Zabavna igra. Otključavate kule i trošite zvijezde, "zelene papire" i rudarske resurse na nadogradnje s ogromnog stabla nadogradnje. Nedavno ažuriranje malo je promijenilo stvari - sada postoji više međukoraka uključenih u stvaranje resursa koji su vam potrebni za nadogradnju stvari. Prestao sam igrati nedugo nakon ažuriranja, ali više zato što sam bio na dovoljno visokoj razini (nakon mjeseci) da mi je predugo trebalo nadogradnja i jednostavno mi je dosadilo. Dakle, mogu reći da sam uživao igrati ga sat vremena svake večeri prije spavanja, prije ažuriranja. Nisam siguran koliko je ažuriranje moglo promijeniti to iskustvo, ali igrici dajem četiri zvjezdice jer sam se dobro zabavio s njom. YMMV
S tehničkog gledišta igra je nevjerojatna, ali zadnji patch je toliko narušio ravnotežu da je bolno igrati. Neprijatelji su postali slabiji - kule još slabije. Šteta je smanjena, iskustvo gotovo uklonjeno - toranj se mora ubiti, inače neće dobiti XP. Splash tower i dalje je beskorisan dok se ne nadogradi na 10. lvl. Igra se čini sporijom nego što je bila. Igrao sam 468 sati
Fantastična igra i odličan nastavak prve. Moj jedini problem je što postaje više igra za mljevenje, a ne kao TD igra prema kasnoj igri, i zbog toga je dosadno pronaći sebe kako radite isti zadatak iznova i iznova samo da biste dobili resurse za sljedeću nadogradnju. Inače odlična igra i nadam se trećoj ovakvoj utakmici u budućnosti!
Daleko najbolja igra obrane tornja na androidu
Nije bio navijač. Neka poboljšanja u odnosu na original, karte se lakše otključavaju. Tehnološko stablo je nadmoćno ogromno. Očigledno je ovo samo online, iako ne vidim zašto.
Ugodan je u malim dozama. Ako volite brusiti postepena poboljšanja, svakako pogledajte ovo. Moja najveća zamjerka je što se često potpuno zaledi kada brzo uzastopno postavim više tornjeva jednog tipa, a zatim toranj drugog tipa (ne gledajući na primjer postojeći toranj). To se dogodilo na desetke puta.
Sviđa mi se ova igrica. Igrao sam je neko vrijeme, sada ima toliko toga za otključati, toliko da iskusite karte izrađene po narudžbi da je to dobra igra.
Dobra igra ali previsoka rezolucija. Tekst je pretežak za čitanje i nije se trebao vidjeti dnevnik promjena. Igrao bih ovo više da je sadržajno minimalistički
Igra se smrzava prilikom instaliranja rudara. Molimo popravite. Sjajna igrica
Infinitode 2 - Sonsuz Kule Savunması Strateji Oyunları onjc
Ponovno uređivanje: Za obnavljanje igre nema smisla uzeti više vremena - doslovno sati - od početnog vremena igranja. Prineside, ne spremate zadnji okvir igre, spremate cijeli niz okvira. Što je tako teško?! Stvarno ide na deinstaliranje. Možda će se sljedeće ljeto vratiti.
Ocijenio sam ovu igru s 3 zvjezdice jer je igra sigurno dobra, ali je nekako komplicirana, ali razumijem igru i njezine mehanizme, ali drugima treba neko vrijeme. predlažem da se mehanika učini jednostavnijom, možda kao da nema mnogo stvari za nadogradnju i druge stvari. Ali ostavimo te komplicirane stvari na stranu... prilično je zabavna igra za igranje
Vrlo zabavna igra. Nevjerojatna glazba i sjajan napredak. To vas tjera da se vratite na prethodne razine sa svojim novim oružjem i znanjem kako biste dobili visoku ocjenu. Mljevenje je neugodno, ali dobar način da me zabavite
Prva igra je bila puno bolja jer ste mogli nadograditi i istražiti više u dubini... Uredi: prvi dio je bio jedna od najboljih TD igara jer je manje složen sustav nadogradnje i nadogradnje tower vještina odvojeno. Žao nam je što plaćam za pobjedu, ali vrijedi.
Vrlo zarazna igra! Upravo sam primijetio da se u najnovijem ažuriranju akceleratori više ne nagrađuju za svaki završetak razine. Je li ovo bug? Ovo treba popraviti što prije jer se akceleratori sada koriste za izradu. HVALA!
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense Стратегије ndia
Najnovije ažuriranje uništilo mi je ovu igru. Dodani su nacrti za nadogradnju i čine ga mnogo lakšim za igranje. Sama igra je zabavna, ali sve ostalo oko nje vuče dolje.
Dobra grafika, ali previše, previše komplicirana za mobilnu igru. Također, osim ako nemate veliki telefon, budite spremni zaškiljiti na sićušni tekst, čak i s uključenom opcijom velikih fontova.
Ovo je prekrasna igra obrane tornja - jednostavna, ali vrlo duboka i široka. Sjajni vizuali i golem igranje za tako mali paket. Kao i drugi, nije ljubitelj najnovijeg ažuriranja (1.6.1). Novi izvor nacrta koji se "može" koristiti za istraživanje je zapravo potreban i ne može se kopati igranjem igre. (Možete ih izraditi, ali sada moram gubiti vrijeme na to umjesto da se samo igram!) Također nemojte uživati u mini igrici za dešifriranje kutije. (Opet, želim se igrati, a ne družiti se u izbornicima!)
Jedna stvar koju sam primijetio dok sam samo igrao tutorial i ulazio u nekoliko razina izvan tutoriala je da ako imate neke od tornjeva koji pucaju na prvog puzanja u redu, oni će ga napasti, ali ako umre, njihov pogodak neće biti preusmjeren na puzavica odmah iza njih ili prenamijenjena. Dakle, ako 5 hitaca nestane, a samo 2 se koriste, onda 3 hica jednostavno nisu učinile ništa korisno. Možda je ovo bilo namjerno ili je šteta preusmjerena, samo je ne vidim. Samo nešto što sam primijetio.
Bok kada idem sljedeću sezonu i novo ažuriranje?
Ako već nije bilo teško nadograditi, sada su to dodatno otežali. Platite puno novca i napredujte, inače se skupite.
PROBLEM S BESKONAČNIM STABLOM ISTRAŽIVANJA. Ako netko počne igrati ovu igru nakon pola godine i otvori beskonačni mod... kako može postati top 10 igrača na rang listi? Ako prvi igrač na rang listi ima recimo razinu 30 za sva istraživanja stabla i ako nastavi igrati svaki dan... kako će ga novi igrači imati priliku pobijediti, ili čak biti među prvih 10? Možda ako potroše 1000 $ za zelene papire kako bi nabavili tonu narančastih kućišta za resurse i napravili brzu nadogradnju stabla? Nešto nije u redu!
Infinitode 2 - Oändligt tornförsvar Strategi otn
Ažuriranje ga je ubilo. Zaključane škrinje su tako glupe. Možete skupiti samo 5 zaključanih škrinja odjednom. Dakle, kada dobijem škrinje na kraju razine i već ih imam 5, tada moja nagrada jednostavno nestane. Stoga moram čekati satima dok ne otključam još škrinja i imam mjesta za još zaključanih kako bih odigrao još jednu rundu ako želim dobiti sve svoje nagrade. Zbog toga uopće nije zabavno igrati ako mogu samo igrati rundu svakih nekoliko sati.. Ne mogu se zamarati time. Tužno.
Ne mogu puno reći a da ne budem izbirljiv ili pretjerujem... O razinama i stvarima za otključavanje, bilo bi bolje da se stvari mogu otključati ranije, uglavnom unutar prve 3-4 razine. Također, neki tornjevi jednostavno nisu vrijedni svoje cijene kao što su topovi i mraz. Svi bi tornjevi trebali biti izbalansirani u svom vlastitom aspektu i pružiti blisko sličan dps... Ako je skupo, trebao bi biti bolji od osnovnog tornja. I trebalo bi biti puno opisa... Tooltip sve, molim. Volite glazbu.
Prilično je zabavno i ima više u igri nego što sam očekivao. Moja jedina nedoumica trenutno su sudari. Igrat ću razinu i odjednom će igra jednostavno stati. Glazba se nastavlja, ali ne mogu otvoriti izbornik, pritisnite pauzu, bilo što. Moram zatvoriti aplikaciju i ponovno je pokrenuti, ali često će učiniti istu stvar. Ne događa se na svakoj razini. Čini se da se to najčešće događa kada postavljam svoju 4., 5. ili 6. kupolu. Mislim da mi se to nije dogodilo drugi put. Ako se ti padovi poprave, 5/5.
Previše mljeveno. Da budemo precizniji: tornjevi se otključavaju vrlo vrlo sporo. Osim toga, postoji mnogo različitih resursa koje treba mljeti, od zvijezda i novca do rudarskih resursa i energije. Resursi potrebni za napredak, budući da je ograničenje razine nisko, što znači da se sve zvijezde neće otključati čak i ako se koristi svaka dostupna parcela, jer nema ništa za nadogradnju kada je sve na maksimalnoj razini. Povećanje tih ograničenja razine zaključano je iza istraživanja.
To je dobra igra, ali gotovo cijelo vrijeme kada je otvorim dobijem crnu imovinu i sve u igrici je čitljivo i jedini način da to popravim je da je prestanem igrati na mjesec dana, hoćete li molim vas popraviti ovo?
u redu je, ali volio bih da me umjesto ponovnog otvaranja aplikacije vrati na izbornik umjesto spremanja napretka plus napredak tutoriala što me stvarno nervira. ali i dalje dosta kvalitetna!
Dobra igra, ali je bila puno bolja prije svih izrade. Nisam uspio nadograditi svoje tornjeve jer je to ažuriranje promijenilo sve zahtjeve. Platio bih ovu igru bez izrade.
Strašno razočaran novim ažuriranjem. Prva sezona je bila sjajna (ahah, eksplozija, shvaćate li?), ali novo ažuriranje mi je oduzelo volju za igranjem, više se ni ne trudim obavljati dnevne zadatke. Zašto prerađivati cijeli sustav kupola nakon toliko vremena? Trebalo je puno truda da shvatim matematiku koja stoji iza igre i mislim da nemam energije za ponovno učenje. Također, ne sviđa mi se novi dizajn Modifikatora, manje je čitljiv. S druge strane (malo...) : Sviđa mi se da towers u blizini Bounty modifikatora govori koliko sam novca izgubio. I 4 nove razine.
Dao bih dvije zvjezdice, čini se da igra ima 4,8, ali ako bolje pogledate zapravo je samo 2,6 zvjezdica, pa je jasno da varaju. Osim toga, igra nije nimalo zabavna, morate izvoditi iste razine iznova i iznova, postoji samo nekoliko tornjeva, a gotovo sve je vrlo minimalno i nije uglađeno. Ne preporučujem.
Novo ažuriranje stvarno donosi ključ u besplatnom dijelu ove igre. Pod stopom kojom sam otključavao istraživanje, jedva mogu napredovati na novim razinama uopće. Kad odem na internet da vidim što drugi igrači pokušavaju, svi imaju otključana sva istraživanja i daleko više početnog novca. Shvaćam da s besplatnim igranjem možda nisam najviši na ljestvici, ali barem bih trebao moći igrati svaku razinu.
Ažuriranja su smanjila snagu većine tornjeva. Toranj za prskanje više ni ne pali. Sustav istraživanja je napravljen da uspori napredak kroz razine do puzanja, stvarno se čini da devs ne žele da uživate u igri. Uredi: informiranje ljudi da ćeš zabrljati svoju igru lošim ažuriranjem ne čini je manje glupom, nerfirajući stvari koje zahtijevaju trošenje bodova za nadogradnju na šrafove ljudske strategije i definitivno nije dobar potez pogotovo za jednog igra igrača.
To je super ideja, ali složenost zahtijeva bolje objašnjenje. Istraživanje, izrada i rudarenje UOPĆE nisu objašnjeni. Otežava iskorištavanje prednosti tih značajki i potpuno uživanje u igri.
Vrlo jednostavna i sjajna igra obrane tornja!
Update 1.6.1 mi je uništio igru. Mljevenje je skočilo za red veličine. Već mi je bilo teško prolaziti kroz nadogradnje, a sada će mi trebati vječnost da napredujem! Tajmeri za dešifriranje, nadogradnju i izradu sada su također mnogo dosadniji.
Bilo bi bolje da se razbacuju. Ovo izgleda kao godine razvoja bez obzira na krajnju privlačnost.
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense אסטרטגיה ibrf