Post by anintiolotpost on Mar 5, 2022 0:38:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pikmin Bloom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pikmin Bloom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód növelő kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ Pikmin Bloom 2022 version ▞▞▞
A játék már egyáltalán nem töltődik be, javítsd ki
Úgy tűnik, az értesítési probléma megoldódott! Ez egy élvezetes kis alkalmazás, amely segít motiváltnak maradnom a mozgásban. Remélem, hogy még több lesz hozzá, hogy fenntartsam a motivációmat a tél folyamán.
Aranyosan néz ki, de unalmas, mivel nincs sok tennivaló. Egy bimbó körül sétálni, hogy virágot neveljünk, és ne történjen semmi, amikor virágzik, rendkívül antiklimatikus.
némi optimalizálásra van szüksége, nagyon lemeríti az akkumulátort, és gyakran összeomlik. bár szórakoztató kis alkalmazás, de szeretem a pikmint.
alig van mit tenni, így elég unalmas, ellentétben a Pokemon go-val, ahol legalább több lehetőség van. remélve, hogy a frissítések javítanak.
Ez a játék nevetséges. Nem nagyon követi nyomon a lépéseket. Folyamatosan lépést veszítek rajta. Mindjárt abbahagyom a játékot
Rendben, aranyos játék, és a játékmenet nagyon kifizetődő alacsony szinten – bár vannak vele problémák, amelyeken remélhetőleg a fejlesztők dolgozni fognak. A legnagyobb probléma – a világon megkereshető érméknek a) nagyon lassú a kereseti rátája, amiről azt láttam, hogy sok játékost frusztrálnak, de b) emellett nagyon alacsony értékűek – olyan tárgyak, amelyekre KELL az elköteleződés folytatásához (például a tárhely bővítéséhez). ) valós pénzre van szükség, így a játékon belüli érmék megtakarítása értéktelennek tűnik, és a játékot magasabb szinteken nagyon leköti.
A játék nagyon szórakoztató volt (bár nagyon befejezetlennek tűnik) A legújabb frissítés miatt minden alkalommal az első betöltési képernyőn elakadok, és nem tudok belépni a játékba.
Őszintén szólva szeretem a játékot. Alkalmi, interaktív, élvezetes anélkül, hogy keményen kellene játszani. Ez egy nagyszerű játék. De az utolsó frissítés után nem tudok játszani. Amikor megnyitom az alkalmazást, az út körülbelül 1 negyedéig betöltődik, majd leáll, és nem megy tovább. Ennek érdekében megpróbáltam e-mailt küldeni a Google Playen megadott e-mail-címen, és egy automatikus válaszra, miszerint az e-mail még csak nem is érvényes kapcsolatfelvételi e-mail, és ha fel akartam venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, az alkalmazáson keresztül kellett megtennem. amit nem is tudok kinyitni...
Akárhányszor megpróbálom eltávolítani/újratelepíteni, nem tudok virágot ültetni. 600 virágot kell ültetnem, és akármilyen menyhalat futtatok is, nem hajlandó virágozni.
szórakoztató gyalogos játék. bár akkor is kiszívja az akkumulátort, ha nincs bekapcsolva. minden este manuálisan ki kell kapcsolnom az engedélyeket a tevékenységhez és a helyhez, hogy ne haljon meg a telefonom az éjszaka folyamán
Pikmin Bloom Adventure hmap
Szórakoztató és laza játékmenet. Szörnyű UI, adj több rendezési/szűrési lehetőséget a pikminemnek. Az akkumulátor lemerülése is őrült, valahogy ez a legnagyobb akkumulátor lemerítő még az alkalmazás bezárása után is. Amikor a háttérben virágokat ültet, 2 óra alatt lemeríti a telefonom akkumulátorát, és semmi más nem működik.
NEM számolja pontosan a lépéseket. A napi szám szerint 1886 lépés, a csomagomban "kikelt" pikmin 2622. Ezt a pikmint azután kaptam, hogy ma járni kezdtem, ergo a napi lépések magasabbak legyenek, mint a pikmin. Egyébként egyik szám sem pontos, hiszen ma 4000 lépést tettem meg (gondolatban számolom a napi sétáim során). Hogyan képzeljem el, hogy 10 000 lépést kapok a közösségi napra, ha az alkalmazás nem számolja a lépéseim 2/3-át.
Nagyon aranyos, de nem tud kapcsolódni. Szeretem, hogy ez arra ösztönzi a játékosokat, hogy sétáljanak. Ma egyszerűen leállt. Folyamatosan kapok betöltési hibákat. Tudom, hogy nem az én kapcsolatom, mert nem működik az 5G-vel (full bars) vagy a wi-fimmel. Ez az egyetlen alkalmazás, amellyel problémáim vannak.
Pikmin Bloom Petualangan otpi
A játék ígéretes volt, de a teljesítmény azokon a telefonokon, amelyek nem a legkiválóbbak, elképesztő. Az értesítések és az üzenethibák továbbra is megmaradnak, leválasztja a tartozékokat, például a Galaxy Watcheket, amelyeket legalább lépésekig szinkronizálnia kell. Az életnapló-expedíciók eltávolítása szintén negatívum. Nincs akkumulátorkímélő mód, nincsenek egyszerű Pikmin osztagok, nincs valódi játékos-játékos interakció, így valójában csak a pikminnel kell lépni a telefon teljesítménye árán. Niantic jobban tudja!
Akkumulátor romboló. Módosították az alkalmazást, hogy ne működjön többé, amikor a telefon alvó állapotban van – az alkalmazásnak nyitva kell lennie a lépések követéséhez.
Jó játék, de mostanában nem tudtam virágot ültetni. Elült, majd 5 másodperccel később leáll anélkül, hogy megérintettem volna a telefonomat. Ha tudnál segíteni megtalálni az okot, hogy miért nem engedi, hogy ültessek, jó lenne.
Remek koncepció, de hozzá kell férnie az Ön Google-adataihoz. Ha magánéletbarátabb lenne...
Szuper szórakoztató és elbűvölő, de teljesen megakadályozza, hogy a telefonom képeket vagy csoportos üzeneteket küldjön, ezért valószínűleg el kell távolítanom. Sokkal kevésbé zavarja a játékot, ha városban sétálunk, mint a Pokemon Go-val. Nagyon szeretem a környezetvédelmi fókuszt és a közösség és új helyek felfedezésére való bátorítást. Imádok virágokat ültetni, nevet adni a kisfiaimnak, és nézni, ahogy teljesen lerombolják a gombákat.
Végtelen monotonitás és ismétlődő kattintgatás. 29. szint, és úgy tűnik, nincs értelme ennek a játéknak. Fárasztónak tűnik. Ha csak még több Pikmint akarok növeszteni, akkor olyan érzésem van, hogy először millió dologra kell kattintanom. Összegyűjteni az összes szemetet a srácaimtól, megnyomni egy csomót, hogy átvészeljem az újonnan felnőtt Pikmint. Miért van már egyáltalán telepítve? Tetszett az eredeti sorozat, és továbbra is remélem, hogy valami szórakoztató lesz.
Élvezem a játékot, de hiányzik az eredeti játékokhoz hasonló cél.
Tipikus Niantic játék. Hiányzik a mélység, a tartalom, és túlságosan lassú és értelmetlen frissítései vannak. A megjelenés óta a legújabb dekoráció egy ünnepi matrica volt, komolyan? Hadd emlékeztesselek arra, hogy ez egy 9 milliárd dolláros cég. Az események mindig ugyanazok, értelmetlen virágok és 10 ezer lépés egy haszontalan jelvényért, nincs új dekoráció vagy bármi. Nem költ többé egyik játékra sem. Ez a játék tökéletes lett volna, és rengeteg potenciált rejt magában a Pokemon go-n túl is, de sajnos rossz kezekben van.
a matrica pikmin tönkreteszi az élményt. 10 lehetőséget tudnék mondani a fejemből, ami érdekesebb lenne, mint a matrica. hatalmas csalódás, amikor kapok egyet. szintén nincs jutalom a 30. szint után, mindennap felteszem magamnak a kérdést, hogy miért játszom tovább, csak azért, hogy 10 nektárt kapjak a szintlépésért. az óriás virágok értelmetlenek. és miért nincs szörnyetegek ellen harcolni? az alkalmazás készítői valaha is játszottak pikminnel? Olyan egyszerű lenne érdekesebbé tenni ezt a játékot.
Nagyon szeretem ezt a játékot. Sokat utazom munka miatt, és jó, hogy van egy lépéskövetőm, amely jobb, mint a pokemon go. A legutóbbi frissítés azonban az akkumulátor romboló hatású volt. Utálom az eltávolítást, de lehet, hogy muszáj lesz.
12/14/21-től az alkalmazás nem működik Samsung Galaxy S21 Ultra készülékemen.
Jó játék, de túl sok hiba, különösen a lépések nem számítanak a növények termesztésére
Eleinte tétováztam, hogy letöltsem-e a játékot, mivel elég rossz hibákról számoltak be, de tegnap végül letöltöttem, és úgy tűnik, javítva vannak. Értesítések, az akkumulátor rendben van, stb. Ne becsülje túl az alkalmazást, és imádni fogja. Ez egy aranyos kis játék, amely több lépés megtételére ösztönöz. Eddig nagyon élveztem az elvárásoknak megfelelően.
Tetszik a játék koncepciója, de minden alkalommal, amikor játszom, el akarom törni a telefonomat. Szörnyű a késés, gyakran elveszíti a fejlődést az alacsony hálózat miatt egy városi város közepén. A játék nagyon nehéz, a Xiaomi Note 7-em nem bírja 5 percnél tovább jól. A kihívásokban az automatikus kiválasztás olyan rossz, hogy véletlenszerűen választja ki a karaktereket ahelyett, hogy alkalmasság alapján választana. A készpénzes bolt sértés, semmi sem tisztességes. Nem ajánlom ezt a játékot, az ötletén kívül minden fontos területen beszippantja, de nem tudom, hogy a Niantic törődik-e az ügyfelekkel, hogy javítsák ezt a játékot.
A megjelenés hete óta játszom ezzel a játékkal. Pokemon Go játékosként élvezem, hogy sétálhatok és élvezhetem a környezetemet, miközben elérek valamit a játékban. A fő cél a séta, sétálnia kell, ha pikmineket növeszt, virágot ültet, nagy virágokat virágzik stb. A napi alapokon lecsökkentem a lépéseimet, általában néhány százas különbséget, ritkán akár pár-két ezret is. PÉLDÁUL. 5059 a játékban, 11521 a Google Fitben!Ez egy szórakoztató időgyilkos, nem sok tennivaló, gondolva, hogy a rajongókban azt az érzést keltheti, mintha a pikmin összességében felhígulna. Imádom a pikmint, de elegem van abból, hogy újra és újra játszom a 3-at, amikor annak a játéknak majdnem 0 visszajátszási képessége volt, és mégis amikor ez megjelent, üresnek érzem magam, ha játszom, nem érzem, hogy érdekelne még a töredéke sem, amikor a 4 megjelenik, ha most megjelenik, azt hiszem, az emberek belefáradtak abba, hogy mindent megtesznek, amíg nem késő
A frissítés egy kicsit tönkretette az élményt, a legutóbbi frissítés óta nem tudom megnyitni az alkalmazást anélkül, hogy ne mondaná el, hogy nincs internetkapcsolatom. Még soha nem volt ilyen problémám, és nagyon zavaró, hogy wifi van egy ilyen játékon. Szeretném, ha mielőbb kijavítanák, mert nagyon élveztem ezt a játékot.
jó szórakozást nekem és a gyerekeknek, szeretek a húgommal sétálni! ez mindannyiunk számára szórakoztatóvá és izgalmassá tette a sétát!
Azta!Ez a szó szoros értelmében a legunalmasabb ar-játék valaha! Ez csak egy játék a pikminnel való sétálásról! Nincs ásás. Nem Olimar. Nincs űrhajó. Ha a jövőben úgy döntenek, hogy hozzátesznek egy kicsit, ha minden 100 000 virág után egy fát ültetnének, én örülnék neki, de ez egy megdicsőült sétálóalkalmazás. Ha szeretnél aktív lenni és szórakozni egy alkalmazással, keresd a Pokemon, Jurassic vagy Freddy Fazbear alkalmazást. Legalább kapsz belőle valamit. Annyira szerettem volna ettől az alkalmazástól, főleg, hogy a férjem a valaha volt legnagyobb Pikmin-rajongó, és a házunkat szó szerint ellepték a gyűjtők, haha, de ez az alkalmazás nem stimmel. Ha van fitneszórája, látni fogja, milyen messze vannak a lépések. A múlt héten egy napon több mint 18 000 lépést gyalogoltam (a telefonommal), és az alkalmazás valamivel több mint 4000-et rögzített. Az alkalmazás összességében zökkenőmentes, és értesítési problémákat és minden mást okozott, és őszintén szólva egyszerűen nem vonzó. Nincs semmi új.
Pikmin Bloom ایڈونچر kdr
Gyakran összeomlik, megnyitja mások képernyőjét. Nincsenek bejövő értesítések, lemeríti az akkumulátort, nem nyitja meg a mellékleteket a Gmail alkalmazásban. Bármilyen szórakoztató is játszani (amikor működik)
Szórakoztató, de zavaró. Az egyik legnagyobb probléma, amit tapasztaltam, hogy aktívan olyan helyen leszek, mint például egy metróállomáson, egy vasútállomáson vagy egy hamburgerétteremben, és a hamburger vagy a metró dákója vagy hasonló dolgok nem jelennek meg a szkenneren. hacsak nem egy nagyon meghatározott helyen állok, amely személyenként változhat. Szóval lehet, hogy a feleségemmel legalább húsz láb távolságra kell lennünk egymástól, hogy ugyanazt kapjuk. A helymeghatározó szolgáltatásnak munkára van szüksége.Ezt azért kaptam, mert tetszett, ahogy Pokémonokat gyűjthetsz a Pokémon Go-ban, és azt hittem, ez is hasonló lesz. De csak néhány fajta Pikmin létezik, így a gyűjtési motiváció nem erős. A térkép funkciója jobb, mint a Pokémon Go-ban – még az is tudott, hogy az én garázsom van az országban. De az AR funkció hiányzik. A saját környezetemben sosem tudtam jó képet készíteni a Pikminemmel. Amikor nektárral eteted a Pikmineket, néha figyelmen kívül hagyják. Véletlen.
Amikor az alkalmazás meg van nyitva, megzavarja az operációs rendszer alapvető funkcióit, például a push értesítéseket, az alkalmazásletöltéseket és az SMS-üzenetek küldését.
Ez egy szórakoztató alkalmi játék, ahol úgy érzem, hogy a saját tempójában haladhat. Arra ösztönöz, hogy ténylegesen felálljon és mozogjon, még akkor is, ha ez csak néhány plusz ugrást jelent a hűtőhöz, hogy a fizikai lépéskövetés révén vizet kapjon, és ezzel beindítsa a játék főbb funkcióit. A közösség többi tagja által ültetett virágokat is láthatja. Mint jómagam is, körülbelül egy hétig kitartok a visszaállítás/törlés előtt, ez egy kellemes érintést ad! A számtalan virág, amelyet elültethet, nagyszerű szempont.
Még mindig szeretem ezt a játékot. Nagyon. Ez az egyik csak freemium játékok töltök pénzt. És én nem tudom, hogy ez történik másokkal, de nekem, ez lesz soooo laggy ha túl sok Pikmin én között, vagy csak általában. Mint a szoftver nem tud lépést tartani az összes Pikmin mozgását és tevékenységét. Voltam rabja a Pikmin 1 2 3 mind a GameCube és a kapcsoló, így soha nem fog megszabadulni a szinte valós Pikmin. Én csak azt kívánta, hogy jobban működött
Az alkalmazás összeomlik az alkalmazás betöltésekor a betöltési oldalon.
Klafa. Kérem gib pikmin 4 akinek szüksége van Mario filmre kérem Sakurai
Szuper aranyos és szórakoztató játék, határozottan arra késztet, hogy többet sétáljak. Még mindig új, így előfordulnak hibák
Teljesen szeretem ezt a játékot! Azonban én is várom a megoldást az ismert problémákra. Készen álltam, hogy kidobjam a telefonomat, gondolva, hogy valami nincs rendben vele. Nem kapok üzeneteket, amikor meg kellene kapnom, és az értesítéseim néhány órát késnek. Elkötelezett Pokémon GO-játékos vagyok, de ez egy kellemes tájváltás egy pihentető sétáló játékhoz. A zene, a kalapok, a virágok, az ugráló avatar. Zen mód bekapcsolva.
Ez alapvetően egy divatos lépésszámláló. A virágok túl gyorsan tűnnek el, jó lenne, ha tovább maradnának, így küldetésnek tekintheti, hogy az egész környéket bevirágozza. De itt alig van játékos, ez lehetetlen. És valóban antiklimatikus, semmi sem történik, ha nagy virágot készítesz. Legalább adj nekünk valamit!
A legutóbbi frissítés után a játék nem töltődik be.
Agent Walker: Secret Journey Adventure lhwk
Nem tudtam összekapcsolni a Google-t és a Facebookot. Valamit előreléptem, és nem akarom elölről kezdeni. Kérlek javítsd ki!
Nem tudom lejátszani, folyamatosan összeomlik. Amúgy jó játéknak tűnik.
Úgy tűnik, valami hibát javítottak. Most már használhatom az alkalmazást a Galaxy s21 készüléken. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a Google szinkronizálását is. Miért nem tudja lehívni a lépésszámomat, hogy ne kelljen cipelnem a telefonomat?
Miért tűnik el folyamatosan a véleményem? Bug a bugban. Nem virágokat ültet a háttérben, gyakran nem is számolja a lépéseket, az alkalmazás folyamatosan összeomlik és lefagy, folyamatosan vannak kapcsolati problémák, a másokkal való ültetés is hibás. Ez a játék zavarja a hívásokat, üzeneteket és értesítéseket is.
Hihetetlenül unalmas játék, még csak nem is játék, csak egy divatos lábmérő, amely sokkal több akkumulátort merít, mint kellene.
Pikmin Bloom ایڈونچر pxww
Imádom ezt az alkalmazást. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy nem éri el a benne rejlő lehetőségeket. Ezeknek az alkalmazásoknak a gyaloglásról kell szólniuk, nem pedig a dolgok gyűjtéséről, aminek következtében Ön folyamatosan megáll a séta közben. Pikmin Bloom valóban a sétára összpontosít, és engedjük, hogy játssz könnyed játékokat, miközben élvezed a kirándulásokat. Nagyon szórakoztató.